mandag 10. oktober 2011

Allerede 4 uker...

....siden disse bildene ble tatt da både Martin og Filip begynte på ny skole og barnehage. Martin har fått uniform, noe han er veldig stolt over og Filip litt misunnelig på, men det var bare de første dagene:))....litt kjedelig å ikke bestemme selv hva han skal ha på seg...og i begynnelsen var det fryktelig varmt!!! Heldigvis hadde de fått t-skjorter også og ikke var det slipstvang heller.



To spente og forventningsfulle gutter.


Utenfor skolen, som egentlig er en ombygd villa.


Godt pappa er med, for her blir Martin akutt sjenert...noe han ikke er kjent for i det hele tatt!!


Barna som begynner på skolen og barnehagen sammen med personalet. Det er ikke rare gjengen, så de får bra oppfølging når de kun er 7 stk i klassen og kun 2 unger i barnehagen de første ukene. Nå er de 4  barn og det er litt gøyere for Filip for sistemann er en gutt på 6 år.


Martin og Filip sammen med Vasi, som skal være i barnehagen og ta seg av Filip. Ei skjønn jente, som nok Filip vil bli veldig begeistret for når han bare blir litt varmere i trøya...


Filip får masssse oppmerksomhet...ikke feil det, nei.


På kongestol mellom Ramona og Vasi, Ramona er læreren til Martin og Rektor på skolen...og selvfølgelig; Filip nyter det;))


Litt underholdning, innleid for anledningen og alle får vært sitt ballongsverd, veldig populært...men, Martin hva er det du har tenkt å gjøre....


Kuuuult, plassen min...veldig stolt gutt.


Filip er selvfølgelig også med og krysser sverd med storebror:))

- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar